Opticalia, Òptica a Olot

En Opticalia Olot volem cuidar la seva salut ocular.

Formem part del grup Opticalia Zaben que compta amb 4 òptiques a Girona i que està integrada per un equip humà molt professional i capacitat a més del més complet equip tecnològic d'última generació. Li oferim ulleres graduades, ulleres progressives, ulleres de sol, lents de contacte i servei de muntura d'ulleres. Serveis per a la detecció i tractament de miopia, glaucoma i presbícia.

Contacti'ns

En virtut de la RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) l'informem que les dades introduïdes en el present formulari només serviran per respondre a la seva sol·licitud de cita o informació. En cap moment seran utilitzades per a l'enviament d'informació comercial o publicitat.
 

Li agraden les ulleres?

Oferim una àmplia varietat de marques en lents graduades, de sol i lentillas. No importa la seva edat ni els seus gustos tenim els dissenys que s'adapten a la seva personalitat i estil!, i a preus assequibles.
 

Informació de contacte

Li facilitem tota la informació necessària per contactar amb nosaltres, ja sigui a través d'una trucada teléfonica, correu electrònic o si vol visitar personalment la nostra òptica. Estarem encantats d'atendre-li.

Horari

Dilluns a dissabte de 9:30 a 13:00 i de 16:00 a 20:00

Telèfon

972 28 06 44

Adreça

Plaça Escultor Josep Clarà, 12. Olot

E-mail

opticaliasolot@gmail.com