Opticalia, Òptica a Olot

En Opticalia Olot volem cuidar la seva salut ocular.

Formem part del grup Opticalia Zaben que compta amb 4 òptiques a Girona i que està integrada per un equip humà molt professional i capacitat a més del més complet equip tecnològic d'última generació. Li oferim ulleres graduades, ulleres progressives, ulleres de sol, lents de contacte i servei de muntura d'ulleres. Serveis per a la detecció i tractament de miopia, glaucoma i presbícia.

Contacti'ns

En compliment del que estableix de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i el RD 1720/2007 de 21 de desembre l'informem que mitjançant la complimentació del present formulari, presta el seu consentiment exprés perquè les dades de caràcter personal que ens proporcioni, siguin tractats per Optipunt, SL (responsable del tractament) amb la finalitat d'oferir informació sobre els nostres productes i serveis, programar cita i enviar-li informació de les nostres ofertes i promocions. Així mateix declara haver llegit l'avís legal i la política de privacitat publicats per l'empresa en aquesta mateixa pàgina.
 

Li agraden les ulleres?

Oferim una àmplia varietat de marques en lents graduades, de sol i lentillas. No importa la seva edat ni els seus gustos tenim els dissenys que s'adapten a la seva personalitat i estil!, i a preus assequibles.
 

Informació de contacte

Li facilitem tota la informació necessària per contactar amb nosaltres, ja sigui a través d'una trucada teléfonica, correu electrònic o si vol visitar personalment la nostra òptica. Estarem encantats d'atendre-li.

Horari

Dilluns a dissabte de 9:30 a 13:00 i de 16:00 a 20:00

Telèfon

972 28 06 44

Adreça

Plaça Escultor Josep Clarà, 12. Olot

E-mail

opticaliasolot@gmail.com